Tlakovci Podlesnik

Podjetje Tlakovci Podlesnik je družinsko podjetje, ki se je razvilo iz majhnega obrtnega podjetja, katerega ustanovitev sega v leto 1979.

Podjetje Tlakovci Podlesnik je družinsko podjetje. In kot je po definiciji* značilno za družinska podjetja so le ta usmerjena v prihodnost. Značilno za njih je dolgoročno planiranje ali vsaj vizija ustanovitelja, da bo njegovo delo preživelo še dolga leta (v naslednje generacije). Uspešna družinska podjetja, kot je podjetje Tlakovci Podlesnik, tako ponujajo posebno priložnost za kombinacijo kariere in zasebnega življenja družinskim članom, ženskam in nedružinskim uslužbencem, veliko pa močna družinska podjetja prispevajo tudi lokalni skupnosti, v kateri živijo in delujejo.    

   

Vodstveni tim podjetja Tlakovci Podlesnik združuje dve generaciji družine Podlesnik, ki ob tedenskih posvetih in glasnih pogovorih sprejema plane in odločitve za dolgoročno skrbno in uspešno poslovanje podjetja. Vodstveni tim usmerja dejavnosti podjetja in zaposlenih v smeri kakovostno proizvedenih izdelkov ter strokovno opravljenih del za zagotovitev dolgoročne prepoznavnosti, zagotovljene kakovosti in odgovornosti za svoje proizvode in storitve.

 

Vodstveni tim odlikujejo lastnosti, kot so: predanost poslu, prenašanje znanja, fleksibilnost v času, delu in denarju, dolgoročno razmišljanje, stabilno kulturo, hitro sprejemanje odločitev ter zanesljivost in ponos.

 

Poleg vodstvenega tima se zaposleni v podjetju Tlakovci Podlesnik združujejo v naslednje oddelke:

 

Oddelek prodaje

Oddelek računovodstva

Oddelek za inovacije, marketing in informacijsko podporo

Oddelek za laboratorijske raziskave in kontrolo kakovosti

Oddelek za proizvodnjo betonskih izdelkov

Oddelek za proizvodnjo in prodajo betonov in agregatov

Oddelek za polaganje in vgradnjo

 

Moderne, elegantne, čiste  linije izbranih barv ali pa starane-antične, nepravilne oblike, toplih- prelivajočih se barvnih odtenkov. V 34 letih proizvajanja betonskih izdelkov smo razvili široko paleto proizvodov, ki ponujajo številne možnosti ureditve okolja za vsak okus in so hkrati estetske, praktične, funkcionalne in prispevajo k boljši kakovosti bivanja. Sodobna, tehnološko podprta proizvodnja, najkakovostnejši materiali ter dolgoletne izkušnje v izdelavi betonskih izdelkov, zagotavljajo proizvodnjo in ponudbo kakovostnih betonskih izdelkov v najrazličnejših stilih, ki omogočajo zadovoljitev želja naših  cenjenih kupcev v smeri kakovosti, funkcionalnosti in lične optike.

 • Uvod v Superlativo

  Uvod v Superlativo

  Visoko udobje in atraktiven dizajn sta v zunanji ureditvi doma skoraj tako pomembna kot v notranjosti.

  preberi >

 • Zaključevanje detajlov

  Zaključevanje detajlov

  Plošče se ob pritrjevanju poljubno režejo in tako dimenzijsko prilagodijo posebnostim objekta, kot so oblika in dimenzije vrat, oken, nadstreškov ter ostalim arhitekturnim posebnostim.

  preberi >

Tlakovci Podlesnik d.o.o.

Dupleška cesta 316, 2000 Maribor

Telefon: 02 450 38 60
Mobitel: 051 651 101
Fax: 02 450 38 70
Elektronska pošta: info@tlakovec.si

Razstavni prostor Graz

Lastenstrasse 9, 8020 Graz

Betonarna MB

Puhova ulica 11, 2000 Maribor
Telefon: 02 471 19 55
Mobitel: 051 301 394  

Betonarna MB

Puhova ulica 11, 2000 Maribor
Telefon: 02 471 19 55
Mobitel: 051 301 394  

Betonarna Hoče

Miklavška cesta 72, 2311 Spodnje Hoče

Gramoznica Kidričevo

Telefon: 02 471 19 55
Mobitel: 051 301 394