Betonski izdelki po meri

Betonske kreacije - betonski izdelki po meri

Naš proizvodni program zajema, na eni strani standardne izdelke za ureditev okolja iz rednega proizvodnega programa, kot so:

  • Tlakovci (različnih oblik, barv in obdelav)
  • Plošče za teraso
  • Robniki
  • Stopnice
  • Palisade
  • Ograjni zidaki
  • Betonski elementi za ureditev škarp
  • Zidaki za okrasne zidove

Na drugi strani pa pokrivamo tudi področje izdelave betonskih izdelkov po meri, pomeni po željah in naročilu strank. Tukaj gre v večini primerov za projektne zadeve, ko stranka oz. njen projektant izbereta lastno zasnovo izdelka, katerega potem po načrtih in naročilu izdelamo v našem sektorju za ročne izdelke.

Unikati, ki so vsak kreacija zase

Betonski izdelki proizvedeni po meri naročnika so unikati, ki jih izdelamo samo enkrat in so vsak kreacija zase. Gre na primer za pohodne plošče velikih formatov ali nepravilnih oblik, vrtno pohištvo kot so betonska sedala, mize in pulti ter tudi drugi betonski izdelki po naročilu, kot so: letne kuhinje, betonske klopi, betonska korita in umivalniki, pohodne brušene plošče velikih formatov, fontane, pitniki, velika korita za rože, betonske kocke za omejitev parkiranja, drevesne mulde, betonski ležalniki, betonska stopnišča, atraktivne betonske fasade, betonski stebri po meri, vidne betonske stene in še več, vse po željah in naročilu strank.

Večino teh projektov za enkrat še vedno realiziramo v sosednji Avstriji, kjer gre v glavnem za javne objekte, pa tudi nekatere privatne hiše. V zadnjem času pa opažamo, da tudi v Sloveniji povpraševanje in zanimanje za te posebne betonske izdelke po meri, raste. Sami bi v prihodnje želeli naše kreacije in te edinstvene betonske produkte vgraditi tudi na domačem trgu oz. opremiti s temi enkratnimi betonskimi kreacijami tudi domače slovensko okolje.

Potrebujete pomoč in svetovanje pri izbiri?

Kontaktirajte nas že danes

Kontakt

Ostala ponudba

Nudimo tudi izkope in odvoz materiala na deponijo.
Sprejem sortiranega gradbenega materiala.