Tlakovci

Prikazovanje 1–9 od 39 rezultatov

 • Mistiko Prestige

  74,31 vsebuje DDV

  Tlakovec Mistiko Prestige z ravnimi, ostrimi robovi in edinstveno peskano površino je na voljo v treh barvnih tonih: alpsko bel, carbodur ter granitno siv. Tlakovce v različnih barvah lahko tudi medsebojno kombiniramo in ustvarimo elegantno razgibano tlakovano površino.

 • Villa Intakt

  25,91 vsebuje DDV

  Ostri robovi, topli barvni toni, razgibani vzorci polaganja, nadvse zanimivi Villa Intakt. Villa Intakt pred­stavlja 3 dimenzije tlakovca, ki položeni pričarajo razgiban vzorec tudi na manjših površinah in poteh. Je enostaven in uporaben.

 • Roma Intakt

  26,41 vsebuje DDV

  Roma Intakt z nežno vijugastimi robovi in neenako­mernimi barvnimi toni pričara živahno končno sliko tlakovane površine, ki edinstveno izža­reva. Vaša terasa bo z Romo Intakt in njeno sončno bar­v­no kombinacijo dobila pridih mediteranske privlačnosti.

 • Grande Intakt

  26,41 vsebuje DDV

  Gre za dve večji dimenziji tlakovca, neenakomernih barv in vijugastih robov. Zaradi svoje velikosti je tlakovec Grande Intakt še posebej primeren za tlakovanje večjih površin.

 • Toskana Intakt

  26,41 vsebuje DDV

  Neravne linije, toplina barv, izraziti robovi in razgiban vzorec polaganja, to je moja Toskana Intakt. Štiri velikosti kamnov, štiri barvne kombinacije, številne možnosti kombiniranja, večno atraktivna – Toskana Intakt.

 • Mega Intakt

  34,16 vsebuje DDV

  Tlakovec Mega Intakt velikega formata še posebej poudari barvne tone in daje videz kvalitetno obdelanega naravnega kamna.

 • Siciliana Intakt

  30,29 vsebuje DDV

  Kombinacija, ki prepriča z naravno elegantnostjo. Rahlo valoviti robovi in nežna povr­šina spominja na naraven kamen.

 • Veneto Intakt

  29,73 vsebuje DDV

  VENETO INTAKT zajema formata tlaka 32/32/8 cm in 32/24/8 cm, ki se polaga v enakomernem razmerju 1:1. Neobdelana, naravno betonska površina, ostri robovi in nežni melirani toni dajejo tlakovcu Veneto Intakt vsestransko uporabnost in primernost za vgraditev v moderno oblikovano okolje.

 • Mistiko Intakt

  37,27 vsebuje DDV

  MISTIKO INTAKT je tlak večjega formata 64/32/8 cm, ki zaradi svoje elegantnosti pridobiva na popularnosti. Mistiko Intakt je poseben, je moderen in je s svojimi nežnimi barvnimi toni primeren za ureditev okolice atraktivnih privatnih objektov kakor tudi pohodnih javnih površin.