Urejanje okolja

Popolna ureditev okolice doma, v enotnem stilu

V ponudbi našega podjetja je tudi urejanje okolice, kamor spada polaganje tlakovcev za namene ureditve pohodnih in dovoznih površin, postavitev robnikov in palisad, ureditev teras z betonskimi ploščami, vgraditev stopnic in elementov za premagovanje višinskih razlik na vrtu, kot so škarpniki, robniki, palisade in okrasni zidaki, pa tudi postavitev betonske ograje, okrasnega zidu ali izgradnja visokih gred za cvetlice in zelenjavo.

K urejanju okolice objekta tako ne spada zgolj tlakovana pohodna ali dovozna površina oz. parkirno mesto. Urejena okolica dan danes predstavlja veliko več in se vrši na več ravneh, tako horizontalno kot vertikalno. Predvsem je naša izbira betonskih izdelkov za ureditev okolja tako široka, da lahko okolico privatnega doma ali javnega objekta uredimo v določenem stilu – v enotni podobi vertikalnih in horizontalnih površin. Tako lahko denimo k določeni vrsti tlakovca izberemo podoben robnik, palisado, stopnice ter tudi okrasni zidak ali dodamo ograjni element iz enake linije izdelkov.

Planiranje, izdelava načrtov in izvedba

Okolico doma, objekta ali počitniške hišice ne urejamo vsako leto, običajno ta poseg izvedemo enkrat ali največ dva krat v življenju, zato je zelo pomembno, da takrat to opravimo kakovostno in obstojno. Prav zato svetujemo, da za ureditev okolja vsekakor najamete strokovnjaka, tako za samo izvedbo (gradbena dela in vgradnja izdelkov), kakor tudi za planiranje in izdelavo načrtov (projektiranje in arhitektura).

Ko izbiramo materiale za ureditev okolja je tako običajno osnova načrt oz. izris in predlog arhitekta, kjer so zajeti potrebni elementi s katerimi bomo poskrbeli za urejen in predvsem uporaben vrt ali dvorišče. V kolikor nimamo načrta in izdelke ter zasnovo ureditve izberemo sami, nam je v veliko pomoč informacija oz. znanje o možnostih, ki so nam dostopne ali po domače znanje o tem »kaj vse na trgu obstaja«, cenovna dostopnost materialov, ki so na voljo ter seveda kakovost, obstojnost in dolgoročna uporabna vrednost. Betonski tlakovci so idealna izbira pri ureditvi okolice, saj so na voljo v najrazličnejših stilih, so cenovno dostopni in dolgoročno obstojni, poleg tega je njihova vgradnja relativno enostavna, saj se v osnovi polagajo na pesek. Svetujemo vam, da obiščete naš razstavni prostor, kjer boste lahko spoznali betonske izdelke in možnosti njihovega kombiniranja, na osnovi tega boste lahko izoblikovali svoje zamisli o ureditvi vašega dvorišča in izbrali ideje za oblikovanje okolice vašega doma

Potrebujete pomoč in svetovanje pri izbiri?

Kontaktirajte nas že danes

Kontakt

Tukaj smo za vas

V kolikor vas zanima naša strokovna vgradnja in ureditev dvorišča z našimi betonskimi izdelki, nam lahko posredujete projektno dokumentacijo oz. vaše načrte in izrise ureditve okolice s popisom količin na podlagi katerih, vam lahko pripravimo informativno ponudbo za dobavo in vgradnjo betonskih izdelkov.