Ograje, škarpe in okrasni zidovi

Prikaz vseh 8 rezultatov

 • Zid Antika

  154,34 vsebuje DDV

  Zidak Antik optično spominja na lomljene in sprane kamnite površine antičnih časov. Zidak Antik lahko zato uporabljamo pri starih objektih mestnih četrti in tudi pri moderni arhitekturi, saj nežni barvni toni in naraven videz pripomorejo k popolni integraciji v vsako naravno okolje. Zidak Antik povezuje tradicijo s sodobnostjo.

 • Zid Antika – kapa

  27,12 vsebuje DDV

  Eleganten zaključek Antik zidu, ki ga je mogoče vključiti kot funkcionalni ali zgolj lepotni dodatek.

 • Zid Toskana Antik

  171,50 vsebuje DDV

  Zid Antik Toskana ponuja številne možnosti vgraditve v okolje, gre za kamne naravnega, antičnega videza s pomočjo katerih premoščamo višinske razlike v vrtu, na poseben vendar naraven način. Zidake lahko obračamo v različne smeri in s tem dobimo razigran vzorec vertikalnih površin.

 • Zidak Prestige

  6,5122,50 vsebuje DDV

  Program Prestige zidak ponuja kreativne rešitve za navpične postavitve. S fino lomljeno površino bo Prestige zidak vpeljal pridih ele­gance v okolico vašega doma. Površina Prestige zidaka je izdelana iz naravnega, pleme­nitega bar­vnega kamna, kombi­niranega z belim in črnim sve­tlečim lomljencem.

 • Zidak Klasik

  4,1219,84 vsebuje DDV

  Ograjni zidaki ponujajo številne možnosti ureditve vertikalnih površin. Na enostaven in individualen način okvirijo dvorišče ter tako poskrbijo za domače in zasebno vzdušje. Tudi škarpe, vidni kletni zidovi ali zidovi garaž so lahko urejeni posebno.

 • Škarpnik botaniko

  1,509,77 vsebuje DDV

  Cvetoča opora, naravni zid, zelena zaščita pred hrupom, občutek varnosti. Z elementi Botaniko urejamo vertikalno zasajene oporne zidove ali ograje.

 • Škarpnik brez dna

  9,2110,26 vsebuje DDV

  Cvetlične škarpnike lahko danes zasledimo po vsej Evropi, namenjeni so za ureditev in postavitev čudovite naravne stene.

 • Škarpnik flora

  5,216,28 vsebuje DDV

  Oblika je krožna in se uporablja za ureditev škarp ali kot zvočna zaščita.