O podjetju

Zakaj Tlakovci Podlesnik?

Ker se kakovost splača

Že desetletja se ukvarjamo z ustvarjanjem betonskih izdelkov, kateri s svojim dizajnom in visoko kakovostjo predstavljajo umetnost s področja betonske galanterije. To dosegamo s kakovostnimi vhodnimi materiali, strokovno usposobljenimi sodelavci ter najsodobnejšo tehnologijo za proizvodnjo betonskih izdelkov. Naš proizvodni program zajema zraven klasičnih betonskih izdelkov (kot so: tlakovci, plošče, robniki, zidaki, škarpniki…) tudi področje izdelave betonskih elementov po meri naročnika. Večino teh posebnih izdelkov sicer za enkrat še vedno izdelamo za avstrijski trg, vendar tudi v Sloveniji trend povpraševanja po teh posebnih projektnih izdelkih narašča.

Podjetje Tlakovci Podlesnik je družinsko podjetje, danes že v 2. generaciji obstoja in uspešnega poslovanja. Začetki podjetja segajo v leto 1979, ko je obrtnik in izkušen gradbenik Bojan Podlesnik pričel z obrtjo izdelovanja betonskih plošč za ureditev teras.

Na začetku je obrtnik zaposlil 5 sodelavcev za izdelavo betonskih plošč, vse ostale funkcije v podjetju je opravljal sam. Z izjemno podjetniško žilico in željo po napredku in razvoju je ustanovitelj, poslovodja ter gradbenik g. Podlesnik podjetje skozi prihodnja leta razvijal in širil. Širila se je tako ponudba izdelkov kakor tudi fizični obseg samega podjetja. S konstantnim vlaganjem in investicijami v širitev ter posodobitev proizvodnih obratov, je tako poskrbel za skrbno rast in napreden razvoj proizvodnih obratov in celotnega podjetja. Podjetje je tako tekom let menjalo lokacijo poslovanja ter se preselilo iz najemniških v lastne poslovne prostore, vzpostavilo proizvodnjo različnih mark betona, nabavilo gramoznico in vzpostavilo predelovalne linije za agregate in peske ter posodobilo svojo proizvodnjo izdelkov z najmodernejšo linijo za izdelavo in obdelavo betonskih izdelkov za ureditev okolja. Danes podjetje zaposluje okoli 100 sodelavcev in deluje na 4 različnih lokacijah.

Naša strategija

Glavne strategije podjetja so nenehno vlaganje v novo tehnologijo ter visoka kakovost vhodnih materialov, ki zagotavljajo kakovostne in lepe končne izdelke.

Poslovanje podjetja zajema več segmentov, osnovnih pet je:

  • predelava in prodaja peskov in agregatov
  • proizvodnja in prodaja betona
  • proizvodnja in prodaja betonskih izdelkov
  • proizvodnja in prodaja betonskih elementov po meri naročnika
  • urejanje okolja (dobava in montaža izdelkov)

Potrebujete pomoč in svetovanje pri izbiri?

Kontaktirajte nas že danes

Kontakt

Široka ponudba

Pestra izbira izdelkov iz betona

Prodajni program betonskih izdelkov zajema dve področji; eno je proizvodnja široke palete betonskih izdelkov po rednem proizvodnem programu, drugo področje zajema izdelavo betonskih elementov po meri naročnika, kjer gre v večini primerov za enkratne projekte ureditve javnih ali privatnih objektov po načrtih projektantov in arhitektov.

Glede na povpraševanje na trgu je podjetje skozi vsa leta obstoja neprestano večalo svojo proizvodnjo ter širilo ponudbo in asortiman lastnih izdelkov. Podjetje tako danes trgu ponuja več kot 400 različnih betonskih izdelkov iz redne proizvodnje, betonske izdelke po meri naročnika, betone različnih mark ter peske in agregate različnih frakcij, ponudba podjetja pa zajema tudi storitve prevoza in vgradnje lastnih proizvodov.

Prodaja betonskih izdelkov poteka v prodajalni na sedežu podjetja, na Dupleški cesti 316 v Mariboru. Prodaja betonov se vrši na enoti Pobrežje (Puhova ulica 11), ter na enoti Hoče (Miklavška cesta 72). Izdelke Tlakovci Podlesnik pa si lahko ogledajo tudi stranke iz sosednje Avstrije in sicer na razstavnem prostoru v Grazu.