Predstavitev izdelka

Modello Prestige

43,43 vsebuje DDV

SKU: 00064

Peskana površina tlakovca Prestige MODELLO je izdelana iz naravnega, plemenitega barvne­ga kamna kombinira­nega z belim in črnim svetlečim lomljencem. V procesu peskanja se te kamnine prikažejo na površini tlakovca in poskrbijo za poseben, eleganten in prestižen videz.

Tlakovec Modello Prestige predstavlja set in kombinacijo treh klasičnih dimenzij tlakovcev 10/20/6cm, 20/20/6cm in 20/30/6 cm. Z različnimi načini polaganja in mešanja Modello dimenzij dobimo razgibano tlakovano površino v videzu Prestige.

loading

Tehnični podatki

SET dimenzija (š/d/g) kos/set kg/m2 paleta (m2) kg/paleta CE
20 x 10 x 6 cm 5 135 9,60 1296 SIST EN 1338
SIST EN 1339
20 x 20 x 6 cm 8
30 x 20 x 6 cm 9

Opis

LINIJA Prestige
POVRŠINA peskana
ROB rahlo posneti rob
POLAGANJE set
DOBAVA v setih
NAROČILO izdelamo po naročilu, minimalno 40 m2

 

Lastnosti


odporen na zmrzal
v celoti barvan
nežne pastelne barve
odporen na obrus (podaljšana življenjska doba)
peskana površina
EURO paleta
je povozen
odporen na sol
zmanjšana vodovpojnost
visoka zatesnitev betona

Dodatne informacije

Barva

alpsko bela, carbodur, granitno siva

Dimenzija

10/20/6+20/20/6+30/20/6

Linija

Prestige

Fotografije posameznih izdelkov pri izbiri barve ne ustrezajo dejanskemu videzu posameznega izdelka v tej barvi, saj gre za orientacijsko predstavitev barvnih možnosti. Fotografije izdelkov v katalogu in na spletni strani ter razstavljeni vzorci naših betonskih izdelkov služijo zgolj kot orientacija in obvestilo pri odločanju o izbiri betonskega izdelka ter barve. Proizvedeni izdelki enake vrste izdelani z različnimi postopki oziroma izdelani z enakimi postopki, toda ob različnem času, so lahko drugačne barve oz. lahko barvno odstopajo od prikazanih vzorcev in fotografij. Struktura in barva betonskih izdelkov lahko tako od proizvedene serije do serije, kakor tudi znotraj ene proizvodnje odstopa, kar pa je zaradi načina proizvodnje in uporabe naravnih materialov tehnično neizogibno. Te razlike ne vplivajo na uporabno vrednost izdelkov in ne morejo biti vzrok za reklamacijo.