Linija Antik

Umetniško postarana površinska struktura v naravnem videzu, z neenakomerno lomljenimi robovi. Prijetni, topli in domači … skratka večni.

Vsako okolje je edinstveno z betonskimi izdelki iz Linije ANTIK boste to edinstvenost še poudarili. Izdelki iz linije ANTIK so posebej obdelani v postopku staranja, tako da delujejo naravno in dajejo videz stare kamnite površine. Nepravilno obdelani robovi poudarjajo individualnost vsakega posameznega kamna in oblikujejo neverjetno živahno površino. Na javnih površinah ali v zasebnem dvorišču, izdelki iz Linije ANTIK bodo s svojo toplino pričaral v okolje mediteranski karakter.

VILLA ANTIK
Je dobavljiv v setu treh različnih manjših dimenzij tlakovcev, robovi »kamnov« so neenakomerno obtolčeni, barvni toni so melirani in nežni, vsak kamen je edinstven, vsak kamen je poseben, praktično ni dveh enakih.

ROMA ANTIK 
Predstavlja set dveh dimenzij 16/24/7 cm in 24/24/7 cm. Tlakovec Roma Antik bo s svojo toplino pričaral mediteranski karakter na vašem dvorišču. Izdelki linije Antik so preprostega, naravnega videza a kompleksne visoko tehnološko podprte izdelave.

GRANDE ANTIK
Je set dveh večjih dimenzij tlakovca: 32/32/7 cm in 32/24/7cm. Položen poskrbi za nežen, starodaven, naraven videz tlakovane površine in je optično primeren za romantične duše med nami.

TOSKANA ANTIK 
Predstavlja kombinacijo 4 različnih dimenzij tlakovca, ki ga lahko poljubno polagamo, da dosežemo videz razgibane, naravne tlakovane površine. Hrepenenje, toplina, udobje, vsakodnevno življenje, to je tlakovec Toskana Antik.

MEGA ANTIK 
Je plošča dimenzije 64/32/7 cm, z neenakomerno obdelanimi robovi daje videz velike antične plošče, ki vgrajena poskrbi za naravno, domačo atmosfero okolja.

SICILIANA ANTIK
Rustikalne antične plošče v kombinaciji treh večjih dimenzij: 64/32/7 cm, 32/32/7 cm, 32/24/7 cm, ki delujejo romantično, udobno ali preprosto lepo. Z različnimi barvnimi toni pričarajo vedno prijetno vzdušje in domačo toplino.

KOCKA ANTIK 10/10/7 cm.
S kocko Antik lahko ustvarimo bordure, obrobe, okrasne linije ali pa preprosto le ločevalne črte parkirnih prostorov v stilu Antik.

ZIDAK ANTIKA 
Optično spominja na lomljene in sprane kamnite površine antičnih časov. Zidak Antika lahko zato uporabljamo pri starih objektih mestnih četrti in tudi pri moderni arhitekturi, saj nežni barvni toni in naraven videz pripomorejo k popolni integraciji v vsako naravno okolje. Zidak Antika povezuje tradicijo s sodobnostjo.

ZID TOSKANA ANTIK 
Ponuja številne možnosti vgraditve v okolje, lahko ureja škarpo ali se postavi kot samostoječ zid, lahko iz njega uredimo tudi ograjo ali zazidamo kamin. Gre za betonske »kamne« naravnega, antičnega videza s pomočjo katerih lahko urejujemo vertikalne površine in premoščamo višinske razlike na vrtu, na enostaven, naraven in zelo ličen način. Zidake lahko obračamo v različne smeri in s tem dobimo razigran vzorec postavljenih vertikalnih površin.

ROBNIK ANTIKA 
Je element, ki predstavlja stilen zaključek tlakovanih antičnih površin. Robnik antika pa lahko uporabimo tudi za postavitev nižjega okrasnega zidu ali antičnih cvetličnih gredic.

PALISADE ANTIK
So primerne predvsem za razgibane terene, saj omogočajo urejanje višinskih razlik ter medsebojno ločujejo zaključene celote dvorišča. Na voljo so v več različnih višinah 40 cm, 60 cm, 80 cm, 100 cm, kar omogoča optimalno ureditev vertikalno neenakomernega terena.

STOPNICA ANTIKA
Naravna, prilagodljiva in edinstvena. Stopnice Antika povezujejo območja različnih višin in izpopolnjujejo ureditev okolja v stilu Antik.

STOPNICA BLOK ANTIK
Naravna površina na več ravneh. Stopnica Blok Antik premošča višinske razlike na dvorišču ali vrtu, polaga se na peščeno podlago, zato je njena vgradnja relativno enostavna. Stopnica Blok Antik dimenzija 120/50/16 cm je končen izdelek in se po naročilu lahko obdela (lomi) enostransko (čelno) ali po potrebi tudi dvo/tri stransko in tako poskrbi, da lahko funkcionalno in optično lično premagamo višinske razlike na vrtu.

Na izdelke iz linije Antik >>