Linija Klasik

PRAVOKOTNI KLASIK tlakovci
So tradicionalnih pravokotnih oblike in standardnih dimenzij 10/10, 10/20, 20/20 in 20/30 cm. Na voljo so s posnetim ali ostrim robom, so vsestransko uporabni in so individualno prilagodljivi, tudi za oblikovanje manjših potk in poti okoli hiše. Položeni imajo ozke stike, skoraj brez fuge.

EKO KLASIK
Prijazni do okolja! Omogočajo lažje naravno odtekanje površinskih voda v podtalnico, skrbijo za razbremenitev kanalizacij in čistilnih naprav. Lahko jih zazelenimo s travo, kar poskrbi za naraven in živ videz urejene tlakovane površine

TLAKOVEC OVAL 
Za posebej izbirčne ponujamo štiri vrste tlakovca pod imenom OVAL, ki omogoča tlakovanje kot nekdaj, s kockami. Tlakovec OVAL ima ovalno obliko, na voljo je tudi konosni format, ki omogoča oblikovanje krivin, krogov, obokov in še kaj. Tlakovec OVAL bo zaokrožil vaš vrt.

TLAKOVEC OSMEROKOTNIK s kocko 
Urejeno, enakomerno in nevpadljivo. Kombinacija dveh likov: kocke in OSEMKOTNIKA je nežna, je izbrana in vedno aktualna.

ŠESTKOTNIK 
Tradicionalna oblika, različni barvni toni, enostavni vzorci polaganja. Tlakovci oblike šestkotnika imajo položeni ozke stike, skoraj brez fuge, kar zagotavlja enostavno polaganje in strnjenost tlakovane površine.

Tlakovec 3D odlikujejo: romboidna oblika, ena dimenzija, številne možnosti kombiniranja, intenzivni vzorci, tridimenzionalni učinek, neverjetna živahnost tlakovane površine.

Ograjni zidaki KLASIK 
Ponujajo številne možnosti ureditve vertikalnih površin. Na enostaven in optično ličen način okvirijo dvorišče ter tako poskrbijo za domače in zasebno vzdušje. Tudi škarpe, vidni kletni zidovi ali zidovi garaž so lahko lepi, če so urejeni z zidakom Klasik.

KLASIK ROBNIK 
Z robniki KLASIK zaključujemo tlakovane površine, izravnavamo višinske razlike ali z njimi razmejujemo zaokrožene kotičke vrta. Lahko so nevpadljivi, nežni, neopazni zaključki, ali pa intenzivni, posebni in drugačni. Izbira je individualna.

Palisade OVAL 
Se lahko uporabijo kot robnik, ki zaključuje tlakovano površino ali kot mejniki različnih višinskih točk na urejenem terenu.

PLOŠČA MODENA 
Odlikuje jo klasičen dizajn, ki prepriča z naravno suverenostjo. Plošče MODENA še tako male terase vizualno spremenijo v velike. S peskano površino pridejo te plošče še posebej do izraza.

PLOŠČA MISTIKO 
Predstavlja popolno povezavo funkcionalnosti in dizajna. Terasa bo z novo ploščo MISTIKO uporabna in urejena s stilom.

DODATKI
ŠKARPNIK BOTANIKO Cvetoča opora, naravni zid ali zelena zaščita pred hrupom, ki daje občutek varnosti. Z elementi BOTANIKO urejamo vertikalno zasajene oporne zidove ali ograje.

Na izdelke iz linije Klasik >>