Linija Prestige

Peskana površina tlakovca iz Linije Prestige je izdelana iz naravnega, plemenitega barvnega kamna kombiniranega z belim in črnim svetlečim lomljencem. V procesu peskanja se te kamnine prikažejo na površini tlakovca in poskrbijo za poseben, eleganten in prestižen videz. Drobni kameni lomljenci na površini tlakovca se svetlikajo ob dotiku sončnih žarkov in tako Prestige terasa zažari vedno v pravi luči.

MODELLO PRESTIGE
Tlakovec Modello Prestige predstavlja set in kombinacijo treh klasičnih dimenzij tlakovcev 10/20/6cm, 20/20/6cm in 20/30/6 cm. Z različnimi načini polaganja in mešanja Modello dimenzij dobimo razgibano tlakovano površino v videzu Prestige.

PRAVOKOTNI PRESTIGE
Zajemajo tlakovce klasičnih dimenzij, kjer lahko izberemo med formati: 10/10/7 cm, 10/20/7 cm, 20/20/7 cm ali 20/307 cm. Zaznamujejo jih ostri robovi, peskana površina in tradicionalna oblika.

VILLA PRESTIGE
Je set treh dimenzij tlakovcev, ravnih robov in razgibanih možnosti polaganja. Na voljo so v treh barvnih tonih in so primerni tako za večje površine, kakor tudi vrtne poti manjših dimenzij.

NATURA PRESTIGE
Je tlakovec, ki zastopa elegantne, ravne, čiste linije. Set tlakovcev Natura Prestige zajema 4 dimenzije (59/49/35/25 X19X8 cm), ki se polagajo v razmerju 1:1 in imajo rahlo posnete robove. Zaradi njegovih ravnih linij pri načinu polaganja ter prestižne površinske strukture se optično prilega modernim objektom, kjer poudari čistost potez in elegantnost urejene površine.

MISTIKO PRESTIGE
Tlakovec MISTIKO PRESTIGE v dimenziji 64/32/8 cm z ravnimi, ostrimi robovi in edinstveno peskano površino je na voljo v treh tonih: alpsko bel, carbodur ter granitno siv. Tlakovce v različnih barvah lahko tudi pri polaganju medsebojno kombiniramo in ustvarimo elegantno razgibano tlakovano površino.

DEKOR PRESTIGE
Dekorativne plošče DEKOR PRESTIGE navdušujejo s svojo peskano strukturo in veličastno dimenzijo. Na voljo so v 4 dimenzijah: Dekor Prestige 100/100/16, Dekor Prestige 100/100/8, Dekor Prestige 100/50/16, Dekor Prestige 100/50/ 8 cm v 3 barvnih tonih.

CITY-DIZAJN PRESTIGE
Blok CITY-DIZAJN PRESTIGE, dimenzije 120/100/16 cm je namenjen predvsem mestni arhitekturi in oblikovanju ekstravagantnih, reprezentativnih javnih površin. Bloki CITY-DIZAJN PRESTIGE so vsestransko uporabni in enostavni za vgradnjo, saj se lahko polagajo kar na pesek. Uporabni so za izgradnjo mestnih poti, stopnišč, podestov, atrijev in podobnih prepoznavnih zunanjih površin.

ZIDAK PRESTIGE 
Ponuja kreativne rešitve za navpične postavitve. S fino lomljeno površino bo Prestige zidak vpeljal pridih elegance v okolico vašega doma. Površina zidaka Prestige je izdelana iz naravnega, plemenitega barvnega kamna, kombiniranega z belim in črnim svetlečim lomljencem. V procesu cepljenja zidakov, se te kamnine pokažejo na površju samega izdelka.

ROBNIK PRESTIGE
Je popoln zaključek tlakovane površine v stilu Prestige. S kombiniranjem izdelkov iz linije Prestige, ustvarite popolno okolje, v enotno elegantnem stilu.

PALISADE PRESTIGE
So stilski dodatek za enotno oblikovanje okolice domov v stilu Prestige. Oblikovanje gredic ali premagovanje višinskih razlik v stilu Prestige, bo s palisadami različnih višin enostavno, funkcionalno in lično.

TRAVNIK PRESTIGE
Predstavlja stilsko obrobo za gredice ali obrobo travnate površine za lažji dostop robov pri košenju trave.

STOPNICA PRESTIGE
Omogoča ureditev okolja v stilu Prestige na več ravneh. Stopnica Blok Prestige omogoča premoščanje višinskih razlik na dvorišču ali vrtu. Stopnica je končni izdelek in je na voljo v dimenziji 120/50/16 cm. Po naročilu se lahko obdela (lomi) enostransko (čelno) ali po potrebi tudi dvo/tri stransko in tako poskrbi, da lahko funkcionalno in optično lično premagamo višinske razlike na vrtu. Stopnica Blok Prestige je po naročilu na voljo tudi z ravno čelno stranico.

SUPERLATIVA
Plošče SUPERLATIVA so namenjene urejanju različnih površin ob objektih: fasade, okenske police, zimski vrtovi, kletna stopnišča. Na voljo so v različnih barvah oziroma se izdelajo po naročilu in posebnih željah kupca. Dodaj link do Superlative…

Na izdelke iz linije Prestige >>