Linija Intakt

Ostri ali rahlo posneti robovi, nežni neenakomerni barvni toni, razgibani vzorci polaganja, nadvse zanimivi tlakovci in dekorativne plošče iz Linije INTAKT se podajo v vsako okolje.

STILO INTAKT
Predstavlja 3 manjše dimenzije tlakovca, ki položeni pričarajo razgiban vzorec tudi na manjših površinah in vrtnih poteh.

VILLA INTAKT
Je set treh različnih dimenzij tlakovca z ostrimi robovi, ki je na voljo v 5 nežnih barvnih miks izvedbah, ki poudarjajo naraven karakter sestavljenih meliranih odtenkov.

TLAKOVEC ROMA INTAKT 
Z nežno vijugastimi robovi in neenakomernimi barvnimi toni pričara živahno končno sliko tlakovane površine, ki edinstveno izžareva.

GRANDE INTAKT 
Gre za dve večji dimenziji tlakovca 32/32/7 cm in 32/24/7 cm, neenakomernih barv in rahlo vijugastih ostrih robov. Zaradi svoje velikosti je tlakovec Grande Intakt še posebej primeren za tlakovanje večjih, ravnih površin.

TOSKANA INTAKT
Štiri različne velikosti »kamnov«, neenakomerne barvne kombinacije, številne možnosti kombiniranja, tlakovci Toskana Intakt so večno atraktivni in primerni za najrazličnejša stilska okolja.

MEGA INTAKT 
Je tlak večjega formata 64/32/7 cm, zaznamujejo ga enostavne linije, toplina barv, izraziti robovi z vijugasto obliko.

SICILIANA INTAKT
Kombinacija treh dimenzij 64/32/7 cm, 32/32/7cm, 32/24/7 cm, ki prepriča z naravno elegantnostjo. Rahlo valoviti robovi, nežna barvna površina in kombinacija polaganja treh različnih dimenzij so lahko zmagovalna kombinacija za ljubitelje mediteranskega vzdušja.

VENETO INTAKT
Zajema formata tlaka 32/32/8 cm in 32/24/8 cm, ki se polaga v enakomernem razmerju 1:1. Neobdelana, naravno betonska površina, ostri robovi in nežni melirani toni dajejo tlakovcu Veneto Intakt vsestransko uporabnost in primernost za vgraditev v moderno oblikovano okolje.

MISTIKO INTAKT
Je tlak večjega formata 64/32/8 cm, ki zaradi svoje elegantnosti pridobiva na popularnosti. Mistiko Intakt je poseben, je moderen in je s svojimi nežnimi barvnimi toni primeren za ureditev okolice atraktivnih privatnih objektov kakor tudi pohodnih javnih površin.

SAVONA INTAKT
Predstavlja kombinacijo treh dimenzij: 64/32/8 cm, 32/32/8 cm in 32/24/8 cm. Vgrajeni poskrbijo za razgiban vzorec tlakovane površne, ki deluje elegantno, moderno in urejeno.

DEKOR INTAKT
S svojimi izjemnimi formati velikosti 100/100/8 cm, 100/100/16 cm, 100/50/8 cm in 100/50/16 cm, nežnimi barvnimi toni ter naravno betonsko površino zastopajo prostornost in odprtost. So ekstravagantni in poskrbijo za vnos stila velikega formata v arhitekturo domačega okolja, mestnih trgov in ulic.

NATURA INTAKT
Poskrbijo za razgibano končno sliko tlakovane površine v stilu čistih, ravnih linij. S 4 pravokotnimi formati in rahlo posnetimi robovi so tlakovci Natura Intakt primerni tudi za tlakovanje velikih površin, kjer pridejo do izraza neenakomerni, melirani barvni toni, ki poudarjajo naravni karakter betonskih tlakovcev.

EKO NATURA
Z vgrajenimi večjimi distančniki poskrbijo za večje naravno odvodnjavanje tlakovane površine v spodnje ustroje zemeljske plasti. Fuge se lahko zazelenijo ali se zapolnijo z peščenim drobljencem v vsakem primeru poskrbijo za dinamičen in živ videz tlakovane površine.

ROBNIK INTAKT 
Se odlično barvno ujema s tlakovci linije Intakt. Tako bo površina zaključena ne le fizično, temveč tudi stilsko in barvno skladno.

Na izdelke iz linije Intakt >>